2 nyförvärv in i Tellus innan deadline

Tellus plockade in 2 nya spelare i sista minuten innan deadline för att förstärka och bredda truppen inför slutspurten

Precis innan deadline för övergångar i förra veckan anslöt 2 hungriga killar till Tellus.

Det är 17 åriga junioren Johan Hannegård, anfallare som kommer från Ulvarna och tidigare Hammarby. Johan tog ett upphåll från bandyn mitt i förra säsongen. Fick tillbaka suget i höstas och körde igång igen med Ulvarna. Nu vill han växla upp igen och är inlånad till Tellus för resterande del av denna säsong.
Detta ger Tellus möjlighet att ha 4 avbytare i matcherna och rulla runt mer på killarna under match.
Johan är en stor talang som blir spännande att följa och framförallt är det kul att Johan har fått tillbaka suget för bandy och satsar mot elitspel igen, det vill vi gärna inom Tellus vara med och bidraga till.

 

Sedan har 24 årige Calle Brohäll anslutit från AIK där han var med och spelade upp dem till elitserien och har denna säsong gjort 5 matcher med AIK.
Calle är en spelare med bra fart på skridskorna som trivs bäst på mittfältet. En spännande spelare med hög utvecklingspotential men som redan varit med en hel del på högre nivå och har rutin.
Calle kommer in med bra energi och kommer att vara med och konkurrera om speltid på allvar efter landslagsuppehållen som nu pågår i 2 veckor.
Calle kommer att bära den blåa Telluströjan denna säsongen och även nästa säsong till en början.
Moderklubb för Calle är Gustavsbergs.

Vi hälsar Calle och Johan varmt välkomna till Tellus samt tackar berörda föreningar Ulvarna, AIK och Hammarby för gott samarbete.