Äntligen dags för annandagsfest på Zinken

Som vi väntat och nu är det äntligen dags. I bandykretsar är det nu dan före dopparedan. Stockholmsderby på Zinken mellan Tellus och Hammarby. Smaka på den!

Det är dags för ett laddat annandagsderby. I år är poängskillnaden större än tidigare mellan lagen. Men ett derby är alltid ett derby. Hammarby gäller som blytunga favoriter och skall så göra. Men Tellus har tagit poäng tidigare av Hammarby och derbyn blir ofta inte like strukturerade och uppstyrda som andra matcher. Förhoppningsvis lite mer känslor och storpublik som indikationerna visar på så här dagen innan match.

Båda lagen har varit ganska skadedrabbade den första halvan av serien. I Tellus är förutom Filip Skoglund alla spelare nu tillgängliga för spel. Äntligen kan Roland Nyström & Co. börja laborera lite med laget och ha alla i träning vilket kommer ge resultat på matcher. Nu är det läge att alla killar kliver fram och tar för sig precis som mot SAIK. För att Tellus skall vara bra så krävs det att hela laget är bra. Hänger inte på enskilda individer utan helheten och att man minimerar misstagen.
Viljan och kunskapen finns i laget, samt man har visat åter igen att man aldrig ger upp matcher och denna drabbning kan mycket väl avgöras sista 20 och då skall Tellus vara starka.

I Hammarby kan vi antar att alla spelare är tillgängliga med undantag för David Pizzoni-Elving som drabbades av en riktigt trist skada nyligen då halva hälsenan skars av. Vi önskar honom ett snabbt tillfrisknande.

Nu vill vi se alla till Zinken i morgon på annandagen. Köp er biljett redan nu via förköp genom att klicka här.
Köper ni förköp är det både billigare och smidigare att komma in på arenan genom att ha er redan köpta biljett i er mobiltelefon eller utskriven.

Ta beslutet redan nu ikväll att ni skall gå på bandyfest i morgon och köp er biljett så ses vi på Zinken i morgon.
Tellus kommer bjuda upp till dans, det har spelarna lovat på dagens träning och då blir det så.

Köp din förköpsbiljett: annandagsbiljett

Forza Tellus