Fantastisk bandyfest blev det på annadagen

Alla som vallfärdade till Zinken fick beställningsväder för bandy utomhus

Vi fick nästan perfekta förhållanden under annandagsderbyt.  Väder och perfekt is, mycket folk och länge även en gastkramande match.
Hammarby gick segrande ur den och det var välförtjänt över 90 minuter. När man ställer om och kontrar är man starka och det går riktigt fort. Det var den stora skillnaden denna match. Tellus skapade nog minst lika många lägen men inte lika klara lägen som Hammarby kommer till.

Finns väldigt mycket bra att ta med sig från denna matchen in i kvällens drabbning med Falun. Känns som det finns en trygghet i spelet nu på ett annat sätt än tidigare. SAIK matchen har nog gjutit in lite självförtroende i gruppen.
Dock kan vi förvänta oss en annan matchbild ikväll, men ett Falun som också vill ställa om och kontra kan vi nog förvänta oss. Samt att de är tajta i sitt försvarsspel.

Vi hade i anslutning till annandagsmatchen förmånen att ha fotografen Jesper Zerman som följde med laget i uppladdning före och under match. Klicka här för att se några av hans bilder från annandagen.