God Jul alla Tellusvänner

Med tio matcher spelade och en fjärdeplacering i tabellen så går laget på en kort julledighet innan dubbelmöte mot Kalix väntar. Annandagsbandy borta den 26:e och sedan mellandagsbandy hemma på Zinken den 29:e kl. 15.00

Tellus har med tio matcher spelade skrapat ihop 16 poäng totalt. Det är lika många som serietrean Katrineholm och 1 poäng efter ettan Ljusdal och tvåan Boltic som båda fått ihop 17 poäng. Inledningen på säsongen har varit stabil med kanske ett undantag i bortamatchen mot Kungälv där vi inte riktigt fick det att stämma och åkte på säsongens hittills ända förlust.
Nu är truppen på lite kort julledighet men allvaret är snart tillbaka igen. Laget tränar lite lätt på juldagen för att väcka kropparna igen inför resan norrut och Kalix för klassiskt annandagsbandy på Kalix IP.

Men redan den 29/12 får vi se Telluskrigarna på hemmaplan igen då Kalix kommer söder ut för lite mellandagsbandy innan nyårsfirandet drar igång. Matchstart 15.00 på Zinken!

Avslutningsvis så vill vi från Tellus Bandy tacka alla som stöttar oss och vår verksamhet på något sätt. Publik, sponsorer/partners, funktionärer, flickvänner/pojkvänner ja alla som gör det möjligt att vi kan driva vår fina lilla förening. Ni är alla superviktiga för oss, ingen glömd!

Sist men inte minst så önskar vi er alla en riktigt God Jul

IK Tellus – Jordens lag

No Comments

Post A Comment