Inför Tellus – Edsbyn

Efter några bortafajter är det åter dags för match på Zinken

Denna höst/vinter har det varit de sämsta förutsättningarna på väldigt länge gällande is och nederbörd. Dock är det sådant man inte kan påverka utan hall men vi håller tummarna för OK väder ikväll under matchen, vore trevligt som omväxling på Zinken…..Tellus gjorde en ganska bra match borta mot Edsbyn, strykt med 8 -2 men man mötte ett mycket bra Edsbyn helt enkelt. De körde på alla cylindrar och bombade in några riktigt läckra bandymål.
Ett 
Edsbyn som kommer från ett skapligt facit de sista 3 matcherna med 8-2 (VSK), 8-2 (Tellus) samt 7-3 (Kalix). Så formen och självförtroendet är det nog inget fel på hos ovanåkers grabbarna. 

Men nu är det ny match och nya möjligheter, på Zinken är Tellus bättre och kommer att sälja sig dyrt.
Det gäller som alltid att ha bra fokus på defensiven, stor delaktighet och sätta fart på bollen och nyttja de lägen som ges. Edsbyn kommer säkerligen att ha mer boll och fler lägen men det gäller att vara noggrann och effektiv och visa stort tålamod.
Något som Tellus gjort stora framsteg i denna säsong är tålamodet och att man kan spela sig ur situationer och det måste man fortsätta med match efter match för att ständigt bli bättre.

Vi ser fram mot en spännande fajt där Tellus har allt att vinna och kommer att kriga i 90 minuter.