Inga publikbegränsningar till hösten!

Äntligen. Vi har saknat er.

Idag meddelade regeringen och folkhälsomyndigheten att de rådande restriktionerna på grund av covid-19 kommer att lättas på från och med 29 september. För vår del innebär detta att vi inte kommer att behöva dras med några publikrestriktioner när elitserien drar igång. Vår flytt in i Gubbängens skridsko- och bandyhall ifjol blev ju något av ett antiklimax då hela förra säsongen fick spelas utan någon publik alls på läktarna. Under försäsongen hade vi dock turen att kunna ta in 50 besökare på ett par matcher, så några av er har redan hunnit bekanta er med vår nya hemmaplan. Alla er andra ser vi dock fram emot att få hälsa välkomna senare i höst när vi börjar med att ta emot Vetlanda 29 oktober.

Som vi nu har fått lära oss gäller det dock fortfarande att visa försiktighet. Om du har det minsta lilla förkylningssymptom ber vi dig att stanna hemma och fortsätt hålla avstånd och tvätta händerna. På så sätt hoppas vi slippa några nya publikrestriktioner längre fram.

För att garantera din plats på läktaren till hösten och i vinter rekommenderar vi Tellus Premium som ersätter de gamla säsongskorten. För 199 kr/månaden får du tillgång till ett säsongskort och får dessutom ett medlemskap i IK Tellus Bandy. Mer om abonnemangen och de olika nivåerna hittar du här.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.