Kalle blir klubbchef i Tellus

Efter två års fantastiskt jobb i styrelsen tar Kalle nu på sig rollen som klubbchef i Tellus

Tellus anställer klubbchef

Stockholm 2 mars, 2020

För lite mer än en vecka sedan säkrade IK Tellus seriesegern i årets bandyallsvenska och är därmed klara för elitserien nästa säsong. Att ta klivet upp till elitnivå kräver ökade insatser både på och utanför planen, och som ett första steg i satsningen och att utveckla föreningen har Tellus nu anställt en klubbchef.

– Det här är en oerhört viktig pusselbit för föreningens utveckling och kan bli föreningens viktigaste nyförvärv, säger Tellus sportchef Patrik Järmens.

Den nye klubbchefen, Karl-Erik “Kalle” Larsson, har jobbat i Tellus styrelse sedan två år tillbaka och har en lång bakgrund som aktiv i olika föreningsverksamheter. Senast kommer han från ett ordförandeuppdrag i Haninge GK. Kalle är numera pensionär men har under största delen av sitt yrkesverksamma liv haft ett flertal ledande positioner inom Folksam. Så här säger han själv om den nya rollen:

– Det är ett väldigt tufft och krävande jobb att hoppa på, men den sammanhållning som finns i Tellus är unik och det är det som ger mig kraft och energi att ta mig an en sån här utmaning.

När jag kommer ner till grabbarna i omklädningsrummet blir jag 25 igen, och det är en underbar känsla. Att få chansen att vara med och bidra till föreningens utveckling och samtidigt hjälpa killarna känns väldigt kul.

 

//Styrelsen, Tellus bandy

No Comments

Post A Comment