Klart för match mot VSK

Till alla er som undrar så blir det match idag :)

Trots värme och vind så har vaktmästarna jobbat dygnet runt för att få till så bra is som möjligt på Zinken och det blir match och ser just nu helt ok ut faktiskt.

Nu kommer det vara lite liknande som mot Broberg senast att det är bra is i ca. 20 minuter och sedan blir det sämre is och mer spel i luften förmodligen.

Tellus kommer till spel med samma lag som senast mot Broberg.
En match där man gjorde en klart bättre insats än mot Sirius. Man skapade många chanser, var riktigt tajt i defensiven igen och jobbade ihop och var jobbiga att möta.
Det är nog nyckeln idag också att man är tajta, håller ihop laget och värderar sina lägen.

Det positiva från senast var ju också att man skapade mycket. I träningsmatcherna har man inte skapat så mkt men bollarna har gått in i alla fall. Nu gick inte bollarna in, men man skapade bra lägen och det är positivt. Bara en tidsfråga innan det blir lite enkla mål också. Fortsätter man som senast så blir detta riktigt bra över tid.

Idag möter man för Tellus ett av de svåraste lagen den senaste säsongerna. Ett VSK som är tunga, skickliga och har spetskompetens på i princip alla positioner. Ett mycket jämnt lag där kanske Simon Jansson är den största stjärnan, men VSK lever inte på enskilda individer så mycket utan på en jämnhet i laget.

Det skall bli riktigt kul att se om Tellus kan få till en liknande insats som senast mot Broberg, då kan denna eftermiddag blir riktigt intressant på Zinken.

Avslag 15.00, ses snart på Zinken.