Martin Krigh förlänger med Tellus

Det är med stor glädje vi kan meddela att Martin Krigh har förlängt sitt avtal med ytterligare 3 säsonger i Tellus.
Martin som kämpat och fortsätter kämpa för att komma tillbaka till elitserien efter sin svåra hälskada förra säsongen är i full träning med laget men något datum för hans comeback är för tidigt att ”sia” om i nuläget.

Föreningen vill ha med Martin på den fortsatta resan som han är en stor del av och har gjort klart med en förlängning av Martins avtal för 3 år framöver.

Sportchef Patrik Järmens om Martins påskrift:
Martin har under de senaste säsongerna vuxit ut till en stor ledare hos oss. Med sin personlighet gör han att alla personer runt honom trivs och växer i gruppen. Martin har gjort en fantastisk utveckling med laget och individuellt sedan han kom till oss. Han kom från spel i div. 1 med Helenelund till Tellus i allsvenskan där han fick kämpa hårt för speltiden till att förra säsongen vara en av de bärande spelarna i elitserien innan sin skada. Han har gjort denna resa med extremt hård träning och bra inställning. Något som symboliserar Tellus idag och visar andra i laget vilken väg vi vill gå.

Martin är ju vår kapten och en viktig pjäs i vårt lagbygge så det känns riktigt kul att veta att han blir kvar hos oss under minst 3 säsonger till. Jag vet att Martin trivs bra i denna miljö och vill fortsätta utvecklas med oss som förening och vara en del av detta.

Nu hoppas vi bara att han kommer tillbaka och att foten håller men där är vi inte särskilt oroliga längre att den kommer att hålla, men vi och Martin måste skynda långsamt och det får ta den tid det tar. Att bara ha honom tillbaka i omklädningsrummet och i full träning är mycket viktigt för oss och framförallt roligt för Martin. Jag vet hur hårt han slitit sedan i Januari för att kunna vara tillbaka under denna säsong.