Landslagsmeriterad talang klar för Tellus

I veckan skrev Pontus Nordensfors på för Tellus och blir därmed årets första nyförvärv. Pontus kommer närmast ifrån Sandviken där han går sista terminen på bandygymnasiet. Pontus har under säsongen tillhört SAIK:s A-trupp där han spelat en del matcher i elitserien men också i Svenska cupen och World Cup. Men har också genom samarbetsavtal spelat med Peace & Love
Nordenfors har även fina meriter från P15, P17 och P19 landslaget.
Efter tre år i Sandviken går nu alltså flytten tillbaka till Stockholm för spel i Tellus. Pontus kommer ifrån Stockholm och har Spånga/Bromsten som moderklubb.

Patrik Järmens om sitt senaste nyförvärv:  Det här känns fantastiskt kul ! ”I Pontus har vi en väldigt talangfull spelare som trots sin ålder redan visat att han kan göra bra ifrån sig på högsta nivå. Vi tror mycket på Pontus och här kommer han få mycket speltid som garanterat kommer vara bra för hans utveckling. Sen är han en härlig person som kommer passa bra in i gänget”. Känns också väldigt kul att få hem en Stockholmskille till Stan och Tellus”

Så här säger Pontus om valet av Tellus: ”Det är en ära att få bli en del av Tellus. Känns just nu som den klubb där jag kommer utvecklas mest som bandyspelare och det ska dessutom bli otroligt skönt att bli Stockholmsbo igen”

Kontraktet är skrivet på 3 år och vi i Tellus hälsar Pontus varmt välkommen till föreningen.