Nu är det dags igen för annandagsderby

David mot Goliat – på riktigt nu

Denna gång går Tellus in i detta klassiska derbyt med mer rutin och en bättre säsong bakom sig är ifjol. Laget har faktiskt presterat långt över förväntningarna och 9 poäng inspelat trodde nog ingen att summeringen skulle vara nu när serien vänder. Men nu är vi här och Tellus går in i annandagen med höga förväntningar…..Knappats!!


På andra sidan och som hemmalag står idag Hammarby som inlett sin säsong bättre än på många år. Går som tåget och spelar en helt bländande anfallsbandy samt alla i laget sliter som djur över hela banan. Som grädde på moset kom landslagsspelare Dzjusojev in här lagom till annandagsbandyn också då man inom Hammarby grävde lite djupare i fickorna och hittade en villig finansiär igen som vill investera i den vackra sporten bandy.

En världsartist läggs till i mixen i ett lag som redan spelar effektivast och för tillfället är bäst i Sverige tillsammans med Edsbyn.

Så vilka är favoriter om en stund när avslag sker?

Hammarby är skyhöga favoriter denna gång.
Hammarby skall inte kunna tappa poäng med detta laget och sitt publikstöd. De har helt enkelt ett alldeles för bra lag. Allt annat än en Hammarbykross är konstigt och inte OK med Hammarby ögon sett, men så kommer vi till den lilla detaljen att det skall avgöras på banan. Här kan vi lova att det kommer att bli fajt och Tellus kommer sälja sig dyrt. 

Vi hoppas på en härlig fajt och att Tellus kan vara med så länge som möjligt, då blir ”Jordens Lag” svår att tas med.