Nyförvär klart

 

I veckan skrev Johannes Camilton på för Tellus och blir därmed det andra nyförvärvet inför säsongen 18/19. Johannes kommer närmast från Örebro där han spelat de senaste två säsongerna men han är bandyfostrad i Sirius.
Så här säger han själv om valet av ny klubb

” Jag har haft två otroligt fina år i Örebro, så det var inget lätt val att byta klubb. Men efter att ha pratat med Tellus och fått insyn hur de jobbar så gick det bara inte att tacka nej. 

 

Av de klubbar som kontaktat mig efter denna säsong så fick jag absolut bäst intryck av Tellus. Tellus har givit mig precis den känslan man ska ha när man skriver på för en klubb. Utav alla personer kring Tellus jag pratat med, så har jag fått en väldigt bra bild. Både hur föreningen sköts, hur laget är uppbyggt till med hur man ska jobba för varandra och grundvärderingar. Jag tycker dom jobbar på helt rätt sätt för att ta sig framåt, väldigt proffsiga och har presenterat en bra helhetslösning för mig och känner att vi ser på framtiden på helt samma sätt”.

 

”I Johannes har vi en bra offensiv spelare med en spetskompetens i sitt skytte som vi saknat i vår trupp.
Johannes är ung, ambitiös, väldigt utvecklingsbar och helt i linje med vår vision för framtiden. Det skall bli mycket intressant att se hans utveckling över tid hos oss nu när han kommer in i vår träning med P3_athletics. Han har visat sin målfarlighet tidigare och nu ser vi fram mot att se honom i elitserien i Tellus tröja” säger Sportchef Järmens

 

Varmt välkommen till Tellus Johannes. 

 

Kontraktet är skrivet på 3 år