Junioren Philip Åström ansluter

Ännu en ungdom ansluter till Tellus. Denna gång är det Philip Åström.
Philip som fortfarande är junior är fostrad i Bollnäs och har varit med och känt på elitserien med Bollnäs men större delen av tiden har varit i Bollnäs utvecklingslag Snoddas i div. 1. Philip är en välbyggd och vältränad ung kille som har sin styrka i skridskoåkningen och vi skall nu se till att han tar nästa steg i sin utveckling med miljöbyte till Stockholm och lite annan konkurrenssituation. 

Philip kommer att arbeta fram till årsskiftet då studier kommer att vara agendan i Stockholm.
Även för Philip kommer ett utvecklingsavtal att finnas mellan Tellus och GT/76 för att ge Philip så bra förutsättningar som möjligt till mycket speltid och utveckling.

Nu har Tellus 2 st juniorer (Philip Åström och Pontus Nordenfors) samt 2 st U-21 (Elias Engholm och Filip Fröjd) i truppen vilket ger laget många alternativ med de unga killarna samt tillsammans med GT/76 kommer vi se till att de utvecklas över tid. Sedan får truppen en otrolig energi med alla ungdomar i laget som vill framåt.

Vi vill som förening rikta ett stort tack till Bollnäs Giffarna som gjort denna utlåning möjlig och precis som Tellus ser individens bästa och hans utveckling med möjligheter till speltid på seniornivå.

Vi hälsar Philip varmt välkommen till Tellus och GT76