Pontus Nordenfors förlänger

Trots uppvaktning från flera andra elitserieklubbar valde Pontus tillslut att förlänga med Tellus

Nu kan vi meddela att vi fått Pontus signatur på ett två-årskontrakt (1+1)
Pontus som varit hårt uppvaktad av flera andra elitserieklubbar valde alltså till slut att fortsätta i Telluströjan vilket är mycket glädjande.

Patrik Järmens kommenterar förlängningen så här: ”Pontus gjorde det bra i elitserien redan för två år sen. Men han har utvecklats mycket under fjolårssäsongen där han visat vad han går för både i allsvenskan och elitserien. Så han kommer bli en viktig kugge för oss i vinter och kommer att fortsätta att utvecklas med oss. Det är den gemensamma bilden vi och Pontus ser framför oss”.

Pontus har under den gångna säsongen stått på ett utvecklingsavtal vilket gett honom möjlighet att i vissa matcher även representera Hammarby. Men kommande säsong blir det alltså Tellus för hela slanten.

Pontus själv kommenterar förlängningen så här:

”Det känns grymt bra att få spela en tredje säsong i Tellus. Jag trivs jättebra i föreningen och mycket på grund av alla spelare, ledare och folk runt omkring laget. Tellus är där jag tror jag kommer utvecklas som mest och med den nya hallen så har vi alla förutsättningar för att ta nästa kliv och etablera oss i Elitserien, en resa jag gärna är med på”.

Glad Påsk!

No Comments

Post A Comment