Sävstaås och Bollnäs på agendan

Dags för ny bortamatch och bussen styr nu norrut mot Bollnäs och kvällsmatch på Sävstaås

Ett Bollnäs som börjat serien ungefär som förväntat. Vunnit det man skall och hotade SAIK på allvar på hemmaplan.
Man har ett bra lag där framförallt Hellmyrs och Helavuori är de som driver på spelet. I år har man även lagt till Kasper Milerud som en drivande passningsspelare och avslutare till mixen och med det lite fler offensiva alternativ.
Sedan har man Mickelsson och framförallt en frisk Patrik Nilsson på topp som inte behöver mycket för att förvalta lägen till mål.
Bollnäs är ett ganska komplett lag med många styrkor där dock framförallt Hellmyrs är en världsspelare av klass att hålla koll på.

Tellus som gjort två bra matcher nu på hemmaplan mot Broberg och VSK, tyvärr genererade ingen av matcherna poäng men man har mycket positivt att ta med sig från dem.
Man har även lite ljusare på skadefronten och endast Filip Skoglund och Mattias Karlsson som är ur träning för tillfället.
Det kommer att krävas en helgjuten insats igen för att kunna hota Bollnäs, ett stort tålamod och att man tar tillvara de lägen som ges.
Tellus gillar att spela på Sävstaås och brukar bjuda upp bra här, extra energi för många i laget också som har Bollnäs som moderförening och är ”hemma” på blixtvisit (Krantz, Krigh, Björklund, Åström samt materialare Andre Edlund).

Kan du inte se matchen på plats?
Då kan du se matchen live på www.bandyplay.se