Streama Tellus premiär i juniorelitserien!

I årets upplaga gör Tellus upp mot bandygiganter som Edsbyn, SAIK, Vetlanda, Sirius och Villa Lidköping upp i en nationell serie med totalt 12 lag

Under söndagsmorgonen och förmiddagen rundar Tellus P17 av Svenska Cupen Ungdom. Hittils har det blivit 3 vinster av tre möjliga och 23-3 i målskillnad. Den sista vägspärren mellan grabbarna och en ren rad är ett lag med blandade Tellus– och GT/76-spelare som spelar under de sistnämndas namn och färger. Det är i princip en internmatch, men vinnarinstinkten slär man inte slå av på.

Därefter är det dags för lite isvård innan Tellus kliver in i juniorelitserien för första gången. IK Tellus J19 tar emot Nässjö IF hemma i Gubbängens Bandyhall klockan 15:00. I årets upplaga gör Tellus upp mot bandygiganter som Edsbyn, SAIK, Vetlanda, Sirius och Villa Lidköping upp i en nationell serie med totalt 12 lag. Hittills har ett par matcher hunnit spelas och ett flertal namn vi redan känner igen från årets seniorelitserie har hunnit visa upp sig – Vetlandas August Ljung och Måns Racov, Edsbyns Marius Åström och Sirius Arvid Tapper. Det är med andra ord en serie med bandy av hög kvalité som brukar vara riktigt rolig att följa. Dagens match streamar vi gratis via länken nedan.

31 oktober 2021. Gubbängens bandyhall, 15:00. IK Tellus J19 – Nässjö IF J19. 

https://tellus.streamify.io/play/broadcast/2JE2f5QqCWA

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.