Tränarbyte i Tellus

Efter den senaste tidens resultat är känslan att energin som krävs för att vända den negativa trenden helt enkelt inte finns kvar.

Tränartrion Jonas Lindqvist, Rickard Koch och Stefan Larsson lämnar sina uppdrag efter förlusten mot Sirius i onsdags. Beslutet har fattats i samråd.

I sportgruppen är vi inte nöjda med lagets prestationer under säsongen och vi har inte fått ut vad vi vet att spelargruppen är kapabel till. Slutsatsen har blivit att de åtgärder som gjorts inom gruppen inte fått önskad effekt. Nu fanns helt enkelt inte energin kvar hos tränarna för att vända på trenden. Vi har chans att se denna säsong som en utvecklingsmöjlighet och väljer därför att få in ny energi och redan här och nu börja bygga inför nästa säsong. 

Ny huvudtränare blir Tellusbekante Mikael Björk, tidigare ytterhalv och spelande tränare i klubben. Björk kommer senast från GT/76 där han huserat de senaste säsongerna. Kontraktet med Björk sträcker sig till säsongens slut. 

Vi vill rikta ett stort tack till den avgående trion Lindqvist, Koch och Larsson som under säsongen 2019/2020 hjälpte oss till en seger i allsvenskan. Samtidigt hälsar vi Björk varmt välkommen till Tellus.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.