Trist skada på nyförvärvet Jesper Norrman

Tyvärr har en av de tilltänkta ytterhalvorna i truppen Jesper Norrman dragit på sig en ganska allvarlig handledsskada. Oturen var framme redan på det första ispasset för några veckor sedan och vid röntgen konstaterades en fraktur.

Tyvärr har en av de tilltänkta ytterhalvorna i truppen Jesper Norrman dragit på sig en ganska allvarlig handledsskada.
Oturen var framme redan på det första ispasset för några veckor sedan i rinken och vid röntgen konstaterades en fraktur på handleden.
Det positiva var då att allt låg rätt och läketiden skulle vara ganska snabb konstaterades då och Jesper var tillbaka i träning under förra veckan, nära på fullt ut men inte matchmoment.

Dock har nu ett bakslag kommit då en ytterligare/kompletterande magnetröntgen gjorts och där konstaterades att även ett ledband är av och nu blir det operation för Jesper. De hade säkerligen gått att spela denna säsong utan operation men långsiktigt för unga Jesper är det inte ett alternativ tycker vi som förening i samråd med Jesper att göra kortsiktiga lösningar. Därmed blir det operation förhoppningsvis redan denna veckan och sedan hoppas vi att se Jesper på isen igen inom 6-8 veckor. Mer laddad och starkare än någonsin 🙂

Detta är naturligtvis riktigt trist för oss i Tellus och framförallt för Jesper själv men säsongen är lång och vi kommer att skynda långsamt och bygga upp Jesper så han är redo till 100% när det är dags att göra debut i Tellus.

Nu håller vi tummarna för att allt går bra med operationen och att Jesper snart är tillbaka med grabbarna igen.