Vi är tillbaka!

Sejouren blev en kort visit

Laget har gjort en mycket imponerande säsong och blev definitivt klara för spel i elitserien kommande säsong i fredags efter segern mot Skutskär.

För att sammanfatta denna säsong så har Tellus varit det bästa laget, serien talar sitt tydliga språk. Laget vinner serien med 5 poäng före tvåan, gjorde näst flest mål, minst insläppta mål samt bäst målskillnad.
22 matcher, 35 poäng, 118 – 49 i målskillnad med +69 mål.
Att endast släppa in 49 mål under en säsong är riktigt bra och defensiven som vanligt grunden till mycket. Tvåa i den tabellen är Falun med 75 insläppta mål.

Summering av serien så är det välförtjänt med seriesegern och det är LAGET Tellus som har gjort detta möjligt. Ingen nämnd och ingen glömd utan det har från ledning till spelare varit helheten som tagit oss tillbaka och det skall vi fortsätta bygga vidare på.

Riktigt imponerande och ett stort grattis och tack till alla inblandade i denna framgång, från publik, funktionärer, sjukvårdare, bollkallar, ledare, materialare, bussbolag, föräldrar, sponsorer/partners, spelare, flickvänner och alla dessa ideellt arbetande hjältar som är så viktiga för oss m.fl. Detta är en framgång för alla som värnar om Tellus och det vi står för.

Nu vilar vi upp oss lite men kommer inte ligga på latsidan direkt. Arbetet med lagbygget till nästa säsong är redan igång.

Samt den stora utmaningen ekonomi och partners drar även det igång nu, där behöver vi all hjälp vi kan få med tankar/idèer och kontakter. Vi vill bli fler och behöver er hjälp med det.

Elitserien 20/21, Tellus på en is nära dig!

Foton: Jesper Zerman

No Comments

Post A Comment